Molnár VikiSzia, Molnár Viki vagyok, a Sisterhood Yoga Project megálmodója.

Nem vagyok guru, bölcs, vagy megvilágosodott, nem tudok spárgázni, sem kézen állni, van viszont sok évnyi tapasztalatom arról, hogy mi az, ami biztosan NEM kell a jógához: például a fentiek, és arról is van némi képem közel 10 év jógázás után, hogy mi az, amiért a jóga és működik – és amiért a Te életedben is gyökeres változásokat hozhat.

A jóga számomra az önismeret útja, mert ami a matracon történik, az kicsiben jelképezi a minket körülvevő világot. Az élet problémák képében szállítja számunkra a megoldandó feladatokat, mi pedig választhatunk: tudatosan szembenézünk ezekkel és önként vállaljuk a megélését, így eljutva a megoldáshoz, vagy a helyzet áldozatának érezve magunkat, sokkal súlyosabb megélések árán tapasztaljuk meg azt. Az egyenlet végén ugyanaz van, de az eredményhez vezető út minősége jelentősen különbözik egymástól. A jóga a tudatosság útja, segítségével lehetőségünk nyílik kezünkbe venni az életünk irányítását és a matracon megtalálhatjuk a megoldást arra, amiben a hétköznapi életünk során elakadunk.

Hiszek abban, hogy a jóga mindenkinek segít –  lelassít, ellazít, átmozgat, megnyugtat, az évszázadok során kicsiszolt gyakorlatok új energiával töltenek fel. Egyik legfontosabb célom, hogy az én óráimon biztnságban gyakoroljon mindenki, kortól, élethelyzettől függetlenül.

Hiszek abban, hogy minden nőben van valami, ami különlegessé teszi, valami, ami csak rá jellemző, valami, ami a maga teljességében megélve tesz egy nőt igazán gyönyörűvé és hogy ez rendkívül változatos, ahányan vagyunk, annyiféle lehet - de azt is látom, hogy nem minden nőnek sikerül ezt egyedül a felszínre hoznia. Abban szeretnék segíteni Nekedl, hogy kutasd fel, ismerd meg és hozd fel a fényre a kincseidet, a SYP közösségben mindenki ítélkezés nélkül, befogadón, szeretettel áll hozzád, támogatva abban, hogy Önmagad legjobb verziója lehess.

 

Viki a programban az alábbi óratípusokkal vár:

kismamajóga

postnatal (szülés utáni regeneráló) jóga

gerincjóga

 

Viki weboldala itt érhető el, a Facebookon pedig itt találod: Babával jógázom

Pék Barbi

Pék Barbi vagyok, okleveles Anaya nőijóga oktató, kismama és baba-mama jóga oktató.
 
Amikor először próbáltam a női jógàt, felfedeztem, mennyire hiánypótló és hogy mekkora szüksége van egy nőnek ezekre az energiákra. Pár évre rá megfogalmazódott bennem, hogy mivel annyi mindent köszönhetek ennek, szeretném másoknak is átadni, ezért elvégeztem Kornhoffer Tündinél az Anaya nőijóga oktató képzést Innen következett tavaly a következő lépcsőfok, a Sarasvatiban elsajátított kismamajóga oktatóképzés, hogy a jógázóimat tovább kísérhessem ezen a csodás úton is. Folyamatosan igyekszem fejleszteni magam, tapasztalni, örömmel élni. Jelenleg mélyítve a tudásom, női jógaterapeutának tanulok, hogy még nagyobb segítséget tudjak nyújtani a hozzám forduló hölgyeknek.
 
Röviden az Anaya női jógáról:
 
Az Anaya női jóga alapvetően abban más a többi jógához képest, mert engedi a nőt visszatérni a saját ritmusába. Növeli a testtudatosságot, segít a különböző női betegségek (pl. mióma, ciszta) gyógyításában, szexuális problémák esetén, a rendszertelen ciklus beállításában vagy akàr abban, hogyan szeressük és fogadjuk el önmagunkat. Ezeken az órákon olyan női körök jönnek létre, ahol egy megengedő és támogató közegben lehet a jógázó.
 

Barbi a programban az alábbi óratípusokkal vár:

női jóga


 
 
Barbi Facebook oldala a Shakti Tribe Yoga

Hírlevél

Kérem a friss és hasznos információkat!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: 
Cím:
Email:
Telefon

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház