Az új programban három új óratípussal is találkozhattok áprilistól: dinamikus jóga, vinyásza & yin jóga, valamint kismamajóga óráinkra heti egy-egy alkalommal várunk benneteket!

 

 

 

DINAMIKUS JÓGA

Pek_BarbiHa szereted az intenzívebb gyakorlásokat, akkor ez a Te óratípusod lesz! Nap-, hold- és földüdvözletekkel, dinamikus sorozatokkal vár Téged Barbi ezeken az órákon, természetesen erről is készül felvétel.

 

Időpont: minden csütörtökön, 10-11:00-ig

Oktató: Barbi

 

 

 

 

 

 

 

VINYÁSZA & YIN

Molnar_viki_jogaIzgalmas kombináció: a vinyásza típusú gyakorlás lényege a mozdulat és a légzés teljes összhangja, ilyenek például a napüdvözletek. Az óra első fele ennek értelmében egy intenzívebb, dinamikusabb, kiáradó, erőteljes energiát hoz létre, míg a yin a teljesen passzív, befogadó, megengedő minőséget képviseli. A két ellentét harmóniája belső világunkban is harmóniát teremt, egyensúlyba hoz.

 

Időpont: péntekenként 17:30-18:30-ig

Oktató: Viki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISMAMAJÓGA

kismamajógaAz első trimeszter alatt nem ajánljuk, hiszen ez a megtapadás időszaka, de ha már a 14. hetet betöltötted, és nincs orvosi ellenjavallat, akkor csatlakozhatsz egészen a szülés napjáig. A kismamajóga gyakorlatai biztonságosak, de segítenek átmozgatni, megkönnyítik a várandósság alatt fellépő esetleges kellemetlenségeket, valamint a jóga segítségével az elmélyülés, befelé figyelés képességét is egyre jobban megtanulhatod, ezeket a nem mozgásos (meditáció, relaxáció, jóga nidra) eseményeken még jobban elmélyítheted.

Azok, akik a várandósság alatt rendszeresen jógáznak, tapasztalataink szerint jobban viselik a várandósság időzakát, könnyeben kapcsolódnak a babájukhoz, felkészültebben érkeznek a szülőszobára, majd a szülés után könnyebben és gyorsabban regenerálódnak. Az ászanagyakorlás mellett vajúdást segítő, nagyon hatékony légzőgyakorlatokat és gátizomtornát is gyakorlunk a kismamajóga órákon.

Időpont: egyeztetés szerint

Oktató: Viki

Hírlevél

Kérem a friss és hasznos információkat!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: 
Cím:
Email:
Telefon

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház