MIÉRT A SYP?
 
Mert hiszünk abban, hogy testünk az a szentély, amely méltó helyet biztosít lelkünk számára, amely segít tapasztalni, megélni, érzékelni, érezni, szeretni, ölelni, virágot szagolni, gyerekkacajt hallani. Tisztelettel és hálával tartozunk neki.
 
Mert hiszünk abban, hogy minden nőben van valami, ami különlegessé teszi, valami, ami csak rá jellemző, valami, ami a maga teljességében megélve tesz egy nőt igazán gyönyörűvé és hogy ez rendkívül változatos, ahányan vagyunk, annyiféle lehet.
 
Mert hiszünk abban, hogy ezt a teljességet minden nőnek joga van megélni, hogy bőség, öröm, és szeretet vegye körül.
 
Mert hiszünk abban, hogy ezekhez a kulcsot bár mindenki csakis önmagában lelheti meg, de nagyon sok segítséget kaphat, legyen az személy, eszme, gondolat, egy közösség, egy jó könyv, egy módszer - bármi és bárki lehet tanítónk.
 
 
Tarts velünk a Sisterhood Yoga Project új programjába, és utazzunk együtt a következő 3 hónapban a női lét mélyebb rejtelmeibe!

 
 
Ez a program Neked szól, ha szeretnéd
 • végre érezni, hogy van erőd, és hogy Te vagy az életed alakítója,
 • tudni, hogy ki is vagy valójában, levetni végre a felvett álarcokat és szerepeket, megélni és megtapasztalni a puszta Önvalódat,
 • korlátok, szégyen és bűntudat nélkül felvállalni azt a NŐT, aki valójában vagy. Az érzéseidet, a gondolataidat, a vágyaidat, a világról alkotott nézeteidet,
 • megtapasztalni, hogy milyen az, amikor bőségben és harmóniában tudod működtetni életed különböző területeit,
 • igazán elfogadni és szeretni a női tested, megtanulni, hogy tudsz a saját ritmusával együttműködni, hogy igazán összhangban tudj vele létezni.
 
 
HOGYAN?
 • Sokat jógázunk, relaxálunk, meditálunk, beszélgetünk, kapcsolódunk egy támogató, megtartó, elfogadó női körben. Ahol tudjuk, hogy együtt erősebbek és többek vagyunk. Ahol mindenki tud tanulni a másiktól és mindezt nyitottsággal és tisztelettel tesszük. Hihetetlen az az erő, ami egy valós női körben rejlik. 
 
 
MIT BIZTOSÍTUNK SZÁMODRA A PROGRAMBAN?
 • Rengeteg elméleti tudást: cikkeket, írásokat, beszélgetéseket, amelyből képet kapsz az általános szabályszerűségekről, a természetben előforduló ritmusokról és a saját tested működéséről
 • Gyakorlatokba ültetett tudást: tematikus órákat, amelyek különböző módokon hatva segítenek megismerni mélyebben is a tested,
 • Rendszert: a program 3 hónapos, ezen belül is meg fog jelenni a ciklikusság, de a heti események is egy fix órarend szerint zajlanak,
 • Egy fantasztikus, támogató női közeget - hogy milyen ilyen közösséghez tartozni? Úgy hisszük, ezt a csodálatosan gazdag érzést minden nőnek meg kellene tapasztalnia.
 
 
TOVÁBBI INFÓK:
 • A program kizárólag ONLINE zajlik, minden eseményt élőben (Zoomon) tartunk, a felvételeket pedig korlátozott ideig elérhetővé tesszük.
 • Heti 8 fix órarendi óra mellett rendszeresen szervezünk beszélgetéseket, egyéb workshopokat a program tagjainak.
 • Óratípusaink: női jóga, dinamikus jóga, postnatal (szülés utáni regeneráló) jóga, jóga nidra, gerincjóga, vinyásza&yin jóga, relaxáció, meditáció, kismamajóga. Az órák hosszúsága változó, 30, 45, 60 vagy 90 percesek.
 • Várandósság: Akkor is csatlakozhatsz, ha babát vársz, mivel az óratípusok között kismamajóga is megtalálható, valamint az összes nem mozgásos óra látogatható.
 • Csatlakozás: havonta egyszer nyitjuk meg a lehetőséget, mivel csak teljes hónapra fogadunk résztvevőket.
 
 
Egy egyszerű ürlap kitöltésével tudod megadni a jelentkezéshez szükséges adatokat, melyet az alábbi linkre kattintva érsz el:
 
 
 
KÉRDÉSED VAN?
Írj üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és rövidesen válaszolunk

 

Jelenleg az alábbi órákat tartjuk meg heti rendszerességgel élőben, és a róluk készült felvételeket is közzétesszük.

Több típusú óra közül választhatsz: akár egy könnyed női jógára, gerincjógára vagy a regeneráló postnatalra csatlakoznál szívesen, akár egy intenzívebb dinamikus jógát vagy vinyászát gyakorolnál, nálunk megtalálod a repertoárban; ha feltöltődésre vágysz, akkor a relaxáció és a jóga nidra a legjobb választás, a leki-szellemi fejlődésedet pedig a meditációkkal tudod a leghatékonyabban támogatni.

 • A teljes 3 havi program, amely tartalmazza a korlátlan részvételt az összes jóga és meditációs órán órán, a segítő beszélgetéseken, a közösségi eseményeken, valamint az órák felvételét, összesen 33.000 Ft.
 • Lehetőséget biztosítunk részletfizetésre is, ebben az esetben a 3 havi bérlet ára 2 x 18000 Ft, 2 részletben fizetve (esedékesség az első és a második hónapban).
 • Szeretettel látunk akkor is, ha csak egy-egy hónapra csatlakoznál be, ez esetben 14.000 Ft a havidíj.
 
"SYP VIP" OPCIÓ
 
Ha úgy érzed, egyéni alkalmakkal még jobban tudnánk segíteni az elmélyülésed, kérd a nagyon kedvezményes árú VIP konzultációs lehetőséget, melyet bármelyik SYP oktatónál felhasználhatsz (ezek az árak máshol nem elérhetők, kizárólag a teljes bérlet mellé vehetők igénybe):
 • 3 havi bérlet mellé 15000 Ft / 3 alkalom 60 perces egyéni konzultáció,
 • 2 részletben fizetés esetén 2 x 10000 Ft / 2 alkalom 60 perces egyéni konzultáció.

 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Kockázat nélkül kipróbálhatod a programot egy hétig!
Hiszünk abban, hogy sokaknak tudunk segíteni, de mi sem lehetünk mindenkivel egy hullámhosszon - ezért, ha a belépésedet követő első 7 napon belül azt mondod, hogy mégsem szeretnél részt venni, kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett bérleted árát.

Hírlevél

Kérem a friss és hasznos információkat!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: 
Cím:
Email:
Telefon

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház